Dutch language English language
    Over TWIN       Longtrack       Shorttrack       Hoe bestellen       Nieuws       Instructie       Downloads
 
       introductie       werking       specificaties       accessoirs
 
 

Eenvoudig in gebruik, perfectie in eindresultaat

De TWIN-ST slijptafel is uiterst compact en licht in gewicht. Ingeklapt past de slijptafel in iedere sporttas en met een gewicht van 2 kg is meenemen eenvoudig. Voor het opstellen van de tafel worden vier poten uitgeklapt en op lengte ingesteld. Dus altijd een stabiel werkoppervlak, ongeacht de ondergrond. Beide schaatsen worden tegelijk ingeklemd, met behulp van twee klembouten per zijde. Voor een symmetrische opstelling zijn korte hoogte aanslagen gemonteerd en is een handige schaalverdeling aangebracht. Met behulp van de micronmeter zijn afwijkingen op te sporen en is het polijstwerk te controleren.

Wordt de slijptafel gecombineerd met de TWIN-Rondingslijpmachine en de persoonlijke rondingsmallen of templates, dan is slijpen, polijsten en afbramen eenvoudig. Na het inspannen van de rondingsmallen wordt de door een DREMEL® aangedreven slijpmachine met diamanten kop eenvoudig op de geleiding geplaatst. Instellen van de slijphoogte kan eenvoudig met een stelschroef. Daarna doet de TWIN de rest. Beweeg met lichte druk de slijpmachine heen en weer, waarbij de rondingsmallen gevolgd worden.

Voordeel van gebruik van standaard verkrijgbare multitools (bijgeleverd wordt de DREMEL®) is dat vervanging eenvoudig en relatief goedkoop is, dat dankzij accu’s gewerkt kan worden zonder stroombron in de buurt en dat de apparatuur geschikt is voor netvoltage van 110~230V en 50/60Hz. Of het nu in Heerenveen is, in Hamar of Vancouver.

Compact voor transport, licht in gewicht
Na gebruik is de TWIN-Slijptafel eenvoudig in te klappen en in een speciale lange, platte draagtas te bergen, waarin tevens plaats is voor meerdere rondingsmallen. De rondingslijpmachine met accessoires, een extra accu en gereedschap, passen in een schoudertas. Het geheel, samen, weegt 7 kg.


NIEUW!

Twin Rondingsmeter

Foto van de Twin Rondingsmeter

Draagkoffer

Voor Shorttrack:


Voor Langebaan:

email: info@twinrockermachine.com of bel +31(0)653 348 515

The Cutting Edge Precision Tool
For info just mail: info@twinrockermachine.com or call +31(0)653 348 515
disclaimer - sitemap - contact