Dutch language English language
    Over TWIN       Longtrack       Shorttrack       Hoe bestellen       Nieuws       Instructie       Downloads
 
       introductie       werking       specificaties       accessoirs
 
 
De TWIN Radius Rocker Machine kun je uitbreiden tot de meest compacte, mobiele werkplaats voor topschaatsers. Kies uit onderstaande accessoirs (kijk in de webshop voor nog meer mogelijkheden).


TWIN slijptafel foudraal:
De TWIN-LT/ST slijptafel past in een plat uitgevoerde tas die tevens plaats biedt aan (max.) 4 rondingsmallen. De tas is uitgevoerd in zwaar materiaal, voorzien van ritssluiting en twee draagbanden.


TWIN schouderband voor slijptafel foudraal:
Omdat de TWIN slijptafel helemaal plat gemaakt wordt, is de tas met tafel en rondingsmallen ongeveer 50 mm. dik. In combinatie met de schouderband laat de tas zich eenvoudig dragen, ook in combinatie met een om de schouder gehangen sporttas.


TWIN Rondingslijpmachine – extra accu:
De meegeleverde multitool van DREMEL® heeft een eigen accu. Kies voor de zekerheid voor een extra accu. Geschikt voor ieder stroomnet (110~230VAC, 50/60Hz).


TWIN Rondingslijpmachine – extra micronmeter:
Voor handmatige controle tijdens polijsten en afbramen is de los bij te leveren micronmeter een onmisbaar instrument. Uitvoering: kunststof, zwart.


TWIN Radius Rocker Machine flight case:
In de kleuren van TWIN rechthoekige tas voor de rondingslijpmachine met multitool, gereedschap, accu’s, micronmeter, etc. Robuust, met binnenwerk en vakverdeling. Ritssluiting en brede draagband voor comfort.


TWIN Gereedschapset:
Behalve de standaard bijgeleverde inbussleutel(s) kan een compleet setje gereedschap geleverd worden. Bestaande uit: hakselbitter, nevelklutser, mierstopper en eindbeurtje.

NIEUW!

Twin Rondingsmeter

Foto van de Twin Rondingsmeter

Draagkoffer

Voor Shorttrack:


Voor Langebaan:

email: info@twinrockermachine.com of bel +31(0)653 348 515

The Cutting Edge Precision Tool
For info just mail: info@twinrockermachine.com or call +31(0)653 348 515
disclaimer - sitemap - contact