Dutch language English language
    Over TWIN       Longtrack       Shorttrack       Hoe bestellen       Nieuws       Instructie       Downloads
 
       bestelprocedure       betaalmethoden       garantie      
 
 
Garantie
De TWIN Radius Rocker Machine kent een wereldwijde garantie. Om aanspraak te kunnen maken op garantie dient u het aankoopbewijs te kunnen overleggen.

Op de TWIN-LT/ST slijptafel wordt een garantie gegeven van 1 jaar bij normaal gebruik en rekening houdend met de gebruiksinstructies uit de handleiding.
Op de TWIN Rocker Machine / Rondingslijpmachine wordt een garantie gegeven van 1 jaar bij normaal gebruik en rekening houdend met de gebruiksinstructies uit de handleiding.

Lees voor gebruik de handleiding en de gebruikersinstructies. Ook al is de uiterste zorg besteed aan het ontwerp en de constructie van de TWIN Radius Rocker Machine, onoordeelkundig of ondoordacht gebruik kunnen het precisie-instrument eenvoudig schade toebrengen. Bij onjuist gebruik vervalt de garantie.

Zorg voor gebruik van de TWIN Radius Rocker Machine altijd voor de juiste werkomstandigheden, zoals omschreven in de handleiding. Omdat sprake is van elektronische componenten, sneldraaiende onderdelen waaronder de diamanten slijpkop, dienen de veiligheidsinstructies te allen tijden worden opgevolgd. Draag beschermende kleding, bescherm uw ogen en bedien het apparaat alleen onder de juiste omstandigheden. Houdt het apparaat uit de buurt van kinderen. Sluit direct na gebruik de stroomtoevoer af en berg de slijpmachine met slijpkop direct op in de beschermende draagtas. Lees uitvoerig onze instructies en disclaimer.

NIEUW!

Twin Rondingsmeter

Foto van de Twin Rondingsmeter

Draagkoffer

Voor Shorttrack:


Voor Langebaan:

email: info@twinrockermachine.com of bel +31(0)653 348 515

The Cutting Edge Precision Tool
For info just mail: info@twinrockermachine.com or call +31(0)653 348 515
disclaimer - sitemap - contact